Prestigieus kantorencomplex, strategisch gelegen
vlakbij de autosnelweg én dichtbij het centrum.

Kortrijk Business Park

Strategische locatie -
een toplocatie in Kortrijk

Gemakkelijk bereikbaar

Aansluiting op enkele belangrijke verkeersassen, zoals de E17, E403, R8 en het stadscentrum. Openbaar vervoer is beschikbaar op wandelafstand en dit zorgt voor een vlotte verbinding naar het centrum en het station van Kortrijk.

Parking

Er is een ondergrondse parking voor 276 wagens en een fietsenstalling voor 180 fietsen en scooters. Er worden ook laadpalen voorzien voor elektrische wagens.

Happy people perform better

A state of the art workplace

Happy people perform better is het uitgangspunt van Verstraete Development bij de uitwerking van Kortrijk Business Park. Het gebouw is omgeven door een prachtige parktuin met vijver, een imposante inkomhal, een polyvalente zaal, etc.

Veel natuurlijk licht

De groene patio zorgt voor veel natuurlijk licht in de kantoren. Het is bewezen dat voldoende daglicht en een goede verlichting zorgen voor een stijgende productiviteit.

Sustainability

Energiezuinig

Één van de belangrijkste pijlers bij de ontwikkeling van Kortrijk Business Park is dat er omzichtig omgegegaan wordt met energie. Daarvoor gebruiken wij onder meer LED verlichting met daglicht compensatie, klimaatplafonds, vraaggestuurde ventilatie voor vergaderruimtes...

BREEAM very good

BREEAM is een internationale certificatie voor kantoorgebouwen. Met Kortrijk Business Park behalen wij een BREEAM very good.